CARTEA DESPRE FEMEI OSHO ONLINE PDF

Osho în “Cartea despre Femei”. Done. Comment. views. 0 faves. 0 comments. Taken on March 8, All rights reserved. Pe gasesti cele mai bune oferte pentru Carti. Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare. 19,99 lei ( 29,90 lei). Description: OSHO – 5 juin | Transmis par: Le collectif des enfants de la loi de UN | Publié par Blog Les Transformations |

Author: Zulubei Dalar
Country: Andorra
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 28 August 2013
Pages: 44
PDF File Size: 17.10 Mb
ePub File Size: 8.47 Mb
ISBN: 816-8-16368-623-2
Downloads: 84946
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshugore

Te intereseaza o fe,ei. De ce nu pot sa aftepte? Nu trebuie sa deranjati piatra – ea va ramane acolo, dar nu va mai bloca drumul. Nu trebuie sa-ti creezi realitatea ta, trebuie doar sa-ti cured simturile pentru a simti realitatea fi frumusetea cwrtea halucinogena, culoarea ei, verdele ei, insufledrea ei.

Cele douazeci fi patru de ore au creat un trecut; cele douazeci fi patru de ore au lasat semne in minte. De asta indragostitii se grabesc tare sa faca dragoste. Datorita incognoscibilului, viata are sens, inseamna ceva.

Osho în “Cartea despre Femei” | Librăria online | Flickr

De asta este atata nefericire, atata neliniste, atat chin ,;i tot felul de tensiuni pentru care nu se intrezarejte nici o solutie. El a incercat in toate felurile cu putinta sa impiedice ca acest lucru sa se intample. Primul nivel, parterul, este subconftientul, al doilea nivel, etajul intai, este conftientul, iar al treilea nivel este supraconftientul.

Dimpotriva, mintea ocupata e lucrarea diavolului! A venit noaptea fi, in aceeafi clipa, prietenul meu s-a strecurat sub pat. Numai daca vin la tine fara sa fac vreun pas e un salt. Focul ei este mai mult decat suficient pentru a mistui toata cunoafterea pe care o porti in tine. Dragostea nu e un lucru, adevarul nu e un lucru, increderea nu e un lucru, insa ele sunt realitati – mult mai reale decat lucrurile. Insa psihologia care se afla in spatele acestui lucru este ca in trei saptamani inteligenta adoarme fi atunci imaginada poate sa functioneze perfect – nu mai are cine sa se indoiasca.

  CARA BETERNAK JANGKRIK PDF

Ei beau intruna tot felul de droguri, dar vine un moment cand devin imuni. Intelectul fi inteligenta functioneaza total diferit. Ea devine o sarbatoare continua.

Daca intelegi ca cunoafterea desparte, ca ea creeaza distanta, intelegi insufi secretul meditadei. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite.

Intelectul este bun daca functioneaza ca servitor al intregului. Dar cand ele vin fi te inconjoara, par absolut reale, mai i depsre decat lumea reala.

Osho – Intuitia – PDF Free Download

Am incercat cu totii sa schimbam situatia, dar fara nici un rezultat. Exact asta inseamna intuitia, de asta ratiunea o neaga. Intre tine fi floare este un pod inaltat de intrebare, o legatura. Adevarul este pur fi simplu ceea ce e; realitatea este ceea ce ajungi sa iiHi’Icgi, este ideea ta despre adevar. Pare absolut ilogic ca omul s-a prabufit prin cunoaftere.

Acea poveste biblica da dovada de o intuitie fantastica. Jainismul nu lasa pe nimeni sa bea apa nici ni. Brusc, Paddy sare in picioare, ifi face cruce fi striga la Sean: Trebuie sa ajungi intr-un punct w care se afla dincolo de minte; o seninatate profunda, detasarea fi calmul sunt adevarata Trebuie sa transcezi ta natura, natura ta de buddha.

  F.WILLIAM ENGDAHL SEEDS OF DESTRUCTION PDF

Iar cand dormeau, visele lor erau extrem de vii fi colorate fi reale. Pentru a fi vazute, lucrurile alea trebuie create. Intelectul se pricepe foarte bine la a nascoci intrebari fi apoi la a gasi raspunsuri, iar apoi, din aceste raspunsuri, creeaza alte intrebari fi alte raspunsuri.

A fost o chestiune de psihologie nu de religie.

Osho – Intuitia

Cand subconftientul fi confdentul se intalnesc, chiar in acel moment ti se deschide o mare oportunitate — toata energia ta devine disponibila pentru ce e superior. Cum separa corpul oxigenul dc azot?

Cand efti total liniftit, nemifcat, cand nimic nu tremura in tine, ufile se deschid. Comentarii asupra unor fragmente din Tao Te Ching.

Ce este bine si ce este rau? The Heart of Yoga: A i ceva de spus? Stai pe un vulcan incercand sa impiedici despfe sa erupa. El ramane judecator douazeci fi patru de ore din douazeci fi patru. Regula manastirii e ca o dat intrat in ea nu mai poti sa iefi.

This article was written by admin