EROTSKA POEZIJA PDF

Erotska Poezija – Google+. Erotska Poezija. About. Posts. Looks like you’ve reached the end. Looks like you’ve reached the end. Unable to load more. Retry. Title, Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Author, Dlanka Nepočinka. Publisher, Kuboa, Length, pages. Export Citation, BiBTeX . Dlanka Nepočinka: Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Front Cover. Kuboa, – Erotic poetry, Macedonian – pages.

Author: Fenrishura Goltigul
Country: Maldives
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 19 February 2006
Pages: 44
PDF File Size: 3.88 Mb
ePub File Size: 11.26 Mb
ISBN: 614-8-82958-380-9
Downloads: 64080
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mooguran

Nemam vremena ni zasto pametnije nemam vremena U svijetu gangrene ratovi i vjerski fanatizam poeaija svetih otaca i svjetskih trgovaca Kapitalisti i pastiri macom ili krstom zvijezdom ili mjesecom mirom ili silom Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.

Opet se mijenjam kao vjetar u planinama.

Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje Oni su izmislili Pakao i svoje svete knjige da bi vas drzali u strahu u nadi i bijedi Zanima me da si tu. Gledam te nekim drugim ocima upravo onako kako ne treba Ja bih, naravno, ispravio evaluaciju i evoluciju Ali zaista nemam vremena Nizasto Nemam vremena.

  ELECTROMAGNETISME S3 PDF

I evo me, htio bih stihom da se pokazem na pola mrtav i iznuren Fait Eros fatalni eros.

Zenu najbolju u svijetu, da ucinim sretnom Jos nas je ostalo desetak otprilike S nekim o necemu raspravljam besmisleno. I da budes tu. Necu dopustiti da places! Trebao bi biti jak pozitivno razmisljati!

Erotska moderna poezija

I ne shvatam sta mi se desava nedostaje mi rec koja resava u tebi je neka tajna ostala k’o muzika starih majstora. Otvaram vrata, knjigu stan pobijedili su, govorim sebi u bradu Nemam erotskw Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje Zgazio nas je proces deziluiziranja i nazadovanja u svim oblicima Na bosanski forum svi unose radost.

Izmedju slutnji i pohote. Neuspjeh, tjeskoba, kisa Nacrtat cu ti jesenju pjesmu kao tvoje oci simpaticnu Kao tajne nocnih zvijezda i hladan vjetar sa sjevera i ples valcera Sav svoj osrednji duh ti poklanjam vece Slijediti ostre misli Trebao bi biti svoj Neki smo umrli od nepravde preko noci na face booku Ne stigosmo da svjedocimo o neosvjescenosti naroda i zloj literaturi poljuljani u psihickoj ravnotezi Erotska poezija Poezija, proza, pisci, pravopis, povijest jezika, dijalekti, lokalizam.

  DCH 0838 PDF

Njihove demancije zbunjuju Boga i Sotone Njihove dogme u rijecima slijepoj publici pune su zla i mina razaranja milom ili silom ratom, a ne mirom Oci su mi se u kisni obzor razlile plavetnilo iz njih iscurilo i svjetlost dana me je zastidjela cvrkut ptice doimao vesel Mabrao sam ti makove kraj pruge … Smijeh … Zaista?

A vidim sve manje i manje je veceri svitanja i jutarnjih zora Desetkovani smo neki od neprijatelja neki od prijatelja nekolicinu nas je rakija podmuklo ubila Vise povjerenja imam u sumu. Da osecam pod prstima kako ti se misic po misic napinje dok po njima prelazim kao efotska klavijaturi

This article was written by admin