GYPROC VOORZETWANDEN PDF

Muurbekledingen en voorzetwanden – Read more about gyproc, stud, isolatie, thermogyp, voorzetwanden and premium. See more of GB Construct Algemeen Timmer & Schrijnwerk on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of GB Construct Algemeen Timmer.

Author: JoJozshura Vudonos
Country: Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 18 June 2010
Pages: 119
PDF File Size: 3.87 Mb
ePub File Size: 15.60 Mb
ISBN: 823-2-91811-711-3
Downloads: 99666
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mijora

Metal Stud profielen zijn immers perfect afgestemd op Gyproc platen. De profielen van Gyproc zijn thermisch verzinkt om roestvorming tegen te gaan. De profielen dienen niet voorgeboord te worden Bijzondere Eigenschappen Elk MSV-profiel is voorzien van 3 openingen voor de doorvoer van kabels en leidingen hou er bij het op maat snijden van de profielen rekening mee dat de overeenkomstige gaten zich op dezelfde hoogte bevinden.

Gyproc profielen kunnen herkend worden door de opdruk Gyproc op de profielen.

  CONVERT WEBLOC TO PDF

Metal Stud profielsysteem – Gyproc Mobile

Onderdelen Het Metal Stud systeem bestaat uit twee basisprofielen: Metal Stud profielsysteem MS. Mijn profiel Vertebra flexibele profielen Vertebra GV. Door de uitgekiende vorm en staaldikte geven de Metal Stud profielen de ideale stijfheid en stabiliteit aan Gyproc-wanden, -voorzetwanden en -plafonds.

Dank zij de grotere staaldikte van de profielen wordt een optimale profielstijfheid en -stevigheid bekomen. Zo gaan de door Gyproc opgegeven overspanningswaarden in documentatie zoals het Gyproc Doe-Boek, tijdens Gyproc-demo’s en in mailberichten er voorzetsanden van uit dat Metal Stud profielen gebruikt worden. Alleen dan kan Gyproc de door haar vermelde toepassingen garanderen; voor producten van andere fabrikanten kan Gyproc niet verantwoordelijk gesteld worden en dit in het bijzonder voor profielsystemen.

De profielen dienen niet voorgeboord voorzetwnaden worden. De profielen van Gyproc worden getest om te garanderen dat ze de eigenschappen hebben die nodig zijn in de toepassingen waarvoor ze gebruikt worden.

Metal Stud – Gyproc Belgium

Metal Stud is een gedeponeerde merknaam van Gyproc. MSH-profielen hebben aan de onderzijde een uitsparing waarin gemakkelijk Akoestische tape aangebracht wordt. De combinatie van Gyproc platen en profielen levert bovendien een uitstekende brandveiligheid op. Het Metal Stud systeem bestaat uit twee basisprofielen: Elk MSV-profiel is voorzien van 3 openingen voor de doorvoer van kabels en leidingen hou er bij het op maat snijden van de profielen rekening mee dat de overeenkomstige gaten zich op dezelfde hoogte bevinden.

  LOS SECUESTRADOS DE ALTONA SARTRE PDF

Mijn profiel Voorwerpen ophangen Geluidsisolatie Wat is geluid?

This article was written by admin