KAKO UKLONITI ZATITU SA PDF

kreativni- . dovela-do- -drustveno-korisna-aplikacija-za-patronaznu-zdravstvenu-zastitu- u-hrvatskoj .info/internet/mozete-li-ikada-u-potpunosti-ukloniti-svoje-tragove- s-interneta. u svrhu definiranja optimalnog tehnoloikog procesa proiiiiavanja vode VS Dubroviak II., Zavod za zastitu zdravlja SRH i Tehnolo5ki fakultet.

Author: Vilkis Zule
Country: Bahamas
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 18 November 2012
Pages: 360
PDF File Size: 16.13 Mb
ePub File Size: 7.74 Mb
ISBN: 850-4-19191-273-5
Downloads: 10295
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazim

Kako o meni neko, ko me vidi prvi put, ili me nekada ne vidi uopce dovoljno je je pokazati stvari osobe zbog cijeg smo problema dosli moze znati ono sto znam samo ja, ili neko meni blizak, a skim ta osoba nikada nije bila u kontaktu?

Momku nije bilo puno bolje poslije ljecenja, a taj “ljecnik-hodza” mu je dao jedan zapis i rekao mu da ga uvijek nosa sa sobom, jer mu je to “zastita” i da ga nikako ne otvara. Sad sa tim zapisima imas privezane dzinne ukliniti sebe, jednog ili vise imas uvijek sa sobom, a druge imas u kuci, jer ti je jedan zapis i kod kuce isto”.

Cak i oni koji redovno klanjaju, ali malo vremena provode u ucenju Kur’ana, koji ne praktikuju jutarnje i vecernje zikrove, koji su malo vremena pod zatiti, koji ustrajno cine grijehe, i oni su lahak pljen za zle dzinne.

Ovi ljudi su jako prepredeni, jer da bih varao ljude, moras biti u tome jako vjest i mudar. Potrebno je spomenuti dvije stvari u vezi sa ovim slucajem1. Ja hvala Bogu nisam dosla u susret s takvim nedacama i tesko mi je povjerovati da one stvarno postoje, Naravno, nana rahmetli je uvijek upozoravala tipa, ne radi nista poslije Aksama, uci kada izbacujes smece, uci kada prolazis izmedju kuca itd. Onda sihirbaz, kada mu covjek dodje radi ljecenja, stupi u kontakt sa covjekovim pratiocom dzinom “Karinom”, i onda mu taj dzin prenosi dogadjaje iz zivota covjeka kojeg sljedi.

Na bosanski forum svi unose radost. Almin Omerasevic Nevjerovatno je koliko je sihir rasprostranjen medju narodom koji zivi na prostorima BiH i okolnim drzavama i ljudima koji vode porijeklo odtamo.

  CIWA PROTOCOL PDF

Sihrbaz, kada prvi put stupi u kontakt sa dzinom, postaje gubitnik. Tek kad je prihvatila Islam, njeno stanje se pogorsalo. Kao posljedica teskih snova, nocnih mora, uz fizicko stanje koje je i samo bilo veliko opterecenje, pogorsavalo se i njegovo psihicko zattitu. Kada se zavrsi testiranje jacine zelje onoga ko zeli postati sihrbazom, kroz dokazivanje snage njegovog nevjerovanja, doposti mu se dzini mu dopuste da udje u taj “posao”, i od momenta svaki novi dan je za njega nova prilika da nekome nanese akko.

Fatiha, Ihlas, Feleq, Nas i ajetul Kursijj – poslije aksama pustati suru El-Bakara da prouci u kuci ako se ne moze uvijek stici da se pusti cijela sura da prouci, onda pustiti da prouci ajetul-Kursijj i zadnja tri ajeta iz ove sure Pricam skoro sa jednom osobom, inace clanom iz moje uze familije, pa mi ta osoba rece da je prije dva-tri dana bila kod jednog covjeka, koji, navodno, lijeci od sihra i dzinskih napada.

Sihr je, u stvar, puno vise kakl ovoga o cemu ce biti rijeci poslije a ovdje zeli ukazati da dzini i na ovaj nacin uznemiravaju, opsjedaju ljude. Ona tada nije bila izljecena, osim djelomicno.

Bosanski forum

uklloniti Spomenute kategorije imaju najcesce imaju veze sa dzinima na ovaj ili na onaj nacin. Uz rub haljine napravljen je prorez, koji je zatim “izvezen” noktima.

Inace je lijepo uvijek pustati suru Bekare da uci u kuci, jer pouzdane predaje govore da u kuce gdje se uci ova sura, da tu dzinni-sejtani ne ulaze tri dana. Bilo je nemoguce ostvariti saradnju s njom u cilju ispunjavanja obaveza koje je zathjevao tretman. Zapadao je u teska depresivna stanja, koja uk,oniti mu indirektno imala veze sa dzinskim djelovanjem.

SIHIRI 2 NAČINA DA SAZNATE KO VAM JE NEŠTO NAPRAVIO – Page 3 – Bosanski forum

Samim tim je teze rjesiv od slucajeva opsjednutnosti tj. Jednom dok je prolazio tom pijacom slucajno je uznemirio nekoliko dzina, koji su mu se osvetili time sto je jedan od njih usao u njega i prouzrokovao spomenute probleme. Ne radi se ovdje o nikakvom carobnjaku, nego o najobicnijem sihrbazu-lopovu koji suradjuje sa dzinnima, a koji imaju veliku moc brzine kretanja, pa prenose svom “kompanjonu” potrebne informacije, sto u ocima kod obicnog i neupucenog svijeta stvara sliku da taj covjek ima posebnu moc.

  EDUCACION EN EL INCANATO PDF

Nema lijecnik Kur’anom sta da vas pita za ime oca, majke, datum vaseg rodjenja i sl. I tako zapocinje krug zla koji rijetko kad biva prekinut. A o cemu se ovdje radi?

Pronasla je sihir i njen muz mi je ga pokazao. Tada se desava niz reakcija negativnog ishoda: Tako da je najbolje da covjek ima nocnu lampu upaljenu u sobi u kojoj spava mozda je smjesno, ali zaista pomazei ako ima koga od rodbine da spava u istoj sobi, tj.

Milostivi – ispred stoji “ne”, pa ispada “Allah nemilostivi” – rijeci cistog nevjerstva. Kada religija zatupi, onda nema pomoci. Islam nije vjera carobnjastva i magije, nego Ukloniyi Allah zeli da te rijeci Kur’ana primjenjujes u svom zivotu, da ih nosis u srcu i svojim grudima, a ne na komadu papira u dzepu.

Zasto uspjevaju dzinni da udju u covjeka Najveci od uzroka zasto dzinni uspjevaju u tome je to ykloniti su se mnogi udaljili od vjere i njenog praktikovanja, u cemu je naveca zastita za ljude protiv dzinna, i sto su se mnogi odali grijesima, tako da nemaju nikave zastite kod sebe. Sihrbazi Prica nam jedan momak da je bio kod jednog poznatog hodze u Banja Luci, koji navodno lijeci Kur’anom.

Dakle u mnogo, mnogo slucajeva radi se pokvarenjacima ukkloniti zele ljudima samo izvuci pare.

This article was written by admin